a

Doğrudan Döner Restaurantları Yatırımları

Her alanda üretenden tüketene aracısız lezzet, sağlık ve doğallık

Gıda sektöründe 1954 yılından itibaren faal olan ve 2008 yılından bu yana ürettiği şekeri, mamul ürün haline getirip Torku markasıyla son tüketiciyle buluşturan ve her geçen gün raflardaki ürün sayısını arttırıp, her kategorideki pazar payını büyüten Konya Şeker, 2013 yılında üretime başlattığı tek kampüs içinde dünyanın en büyük et süt entegre tesisi Panagro’da yetiştirilme süreci dahil kontrollü üretim ile temin ettiği besilerden ürettiği ve özenle işlediği etlerle hazırladığı döneri de 2018 yılından itibaren kendi işlettiği döner lokantalarında tüketici ile buluşturmaya başlamıştır.

Panagro’nun üretime başlaması ile birlikte aralarında zincir döner markalarının da olduğu çok sayıda dönerciye istedikleri özelliklerde sarılmış ve pişirilmeye hazır döner tedarik eden Torku’nun, tanınmış döner ustalarının önerileri ve yemek tadımcılarının lezzet testinden geçirerek hazırladığı döneri tüketici ile buluşturan Torku Doğrudan Döner Restoranları, Tüm şubeleri aynı özelliğe sahip olacak şekilde konsept lokanta olarak tasarlanmış, ferah, rahat ve nezih bir ortamda yemeklerini zamana yayarak yemek isteyenlere servis döner seçeneği sunarken zamanı kısıtlı olanlara da hızlı yemek yiyebilecekleri seçeneklerle hizmet vermektedir.

Torku Doğrudan Döner Lokantalarında dönerin yanında servis edilen şalgam suyu, üzüm, nar, elma suyu, kızarmış patates, bulgur pilavı, domates gibi ürünler de yine Konya Şeker’in tohumundan hasadına kadar kontrollü ürettirdiği ürünlerden yine Konya Şeker’in üretim tesislerinde üretilirken, dönerin yanında olmazsa olmaz olan ayran ise Panagro’nun sertifikalı üreticilerinden temin edilen üst kalite sütlerden geleneksel metodlarla Panagro Et-Süt Entegre Tesislerinde ambalajlı ürün olarak hazırlanmaktadır.

PAYLAŞ